keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Pojan huone

Yläkertakierros jatkuu. Nyt esittelyvuorossa vanhemman pojan huone. Huone on haastava kuvattava sen monimuotoisuuden vuoksi, on vinokattoa, tolppaa, nurkkaa ja korkeampaa tilaa. Juuri tuon monimuotoisuuden vuoksi tykkään tästä huoneesta eniten, lapset myös ;) 


Huoneeseen astuttaessa näyttää tältä. Naulakossa muutama muisto pojan vauva-ajalta. Rekisterikilvet ovat löytö kirpparilta. Vanha pormestarin tuoli sopii hyvin pojan huoneen tunnelmaan. 



Rekisterikilvet ovat erityisen mieluisia, kun ne ovat Amerikan maalta :) Mieheni harrastaa vanhoja -20 luvun Amerikan autoja ja kunnostaa ne itse hot rod henkisesti. 



Tämän pojan ehdoton intohimo on Legot.  Intohimo on niin suuri, että haaveammattikin on olla insinöörinä legotehtaalla ;) 


Huoneessa on tilanjakajana Ikean Expedit koulupöytä-hylly yhdistelmä. Vinokaton alla on nukkumasoppi. 


Tässä se kantava tolppa. 




Pojan huoneen kalusteet ovat koulupöytää lukuunottamatta huutokauppa löytöjä. Ehdotin pojalle ihan tavallista runkopatja sänkyä mutta 
Muokkaahän halusi edelleen pitää vanhan päästävedettävän. Afrikkalainen vähän kookkaampi bongorumpu toimii yöpöytänä. 


Tähän päättyy tämä huonekierros, toivottavasti piditte. Seuraavana sitten vuorossa esikoisen huone. Kepeää keskiviikkoa!

Hanne












maanantai 26. tammikuuta 2015

Neidon kammari


Nyt on luvassa vaaleanpunainen ja hempeä postaus 7 vuotiaan neitokaisen huoneesta. Yläkerta on meillä täysin lasten valtakunta sillä sielä on huoneet kolmelle vanhimmalle lapselle, lisäksi sinne saatiin mahdutettua pieni wc. Eli erittäin kompakti tila on kyseessä. Ennen remonttia ylhäällä oli 2 suht isoa makuuhuonetta. Kaikissa huoneissa on paneeliseinät ja lattiassa yhtenäinen laminaatti, kivana yksityiskohtana joka huoneessa on valkoiseksi maalatut kattoparrut. Huoneiden ollessa sävyltään samanlaiset on niitä helppo vaihdella, tähän mennessä huoneita on vaihdettu kahteen kertaan. Tosin se huonekalu ruljanssi ei enää niin helppoa olekaan ;) Käytävät ovat pienet ja kapeat, joten monet huonekalut joudutaan purkamaan siirtelyn ajaksi. Mutta nyt se kuvapläjäys:



Lelukaappina toimii ikean markör sarjan vitriinikaappi valkeaksi maalattuna. Alemmassa kuvassa vähän kattoparruja näkyvissä. Nuorempi tyttö tykkää kaikesta vaaleanpunaisesta ja tyttömäisestä, toisin kuin isosiskonsa. Huoneessa seikkailevat sulassa sovussa niin keijut kuin Mailegin pupuset. Disneyn Animator nuket on tytön lempparinukkeja ja kovassa käytössä. 





Sänky on Ikean Minnen. Virkattu päiväpeitto on mumman käsialaa. Pupulamppu on tytön tädin Kaunis pieni elämä shopista. :) 


Hyllyllä muistoja vuosien takaa <3



Näillä siivillä on paljon liihoteltu :)


Mailegin pupuset <3


Kaapin ovessa roikkuu tytön 1 vuotiskuvassa päällä ollut ihana tädin tuliainen Ranskasta <3


Verhossa leijailee yllätys, yllätys ihanat perhoset. 


Hempeän väriset pompomit kuuluu ehdottomasti prinsessan huoneeseen. 


Huoneessa on kivana yksityiskohtana tuollainen matala taso, siellä on koteloituna ilmastointiputket. Tasolla onkin käynnissä yleensä valtavat barbileikit. Nukketalot ovat myös kovassa käytössä. 

Mites on, haluatteko kurkata muihinkin lasten huoneisiin? ;) nyt kuvailuun on hyvä mahdollisuus, kun huoneet ovat suht siistinä :) 

Hempeää maanantaita ystävät <3 

Hanne











sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Juhlahumua

Hiphei. Niin on taas tämän vuoden synttärirumba pyörähtänyt käyntiin. Tänään siis juhlittiin tammikuun poikaa. Maaliskuulla on vuorossa nuoremman neidin juhlat ja huhtikuulla juhlitaan esikoista ja kuopusta. 


On se vain komea poika, meidän rakas 11 vuotias <3 Päivä oli ihana, paikalla lähimmät sukulaiset ja ystäviä poikalapsineen ;) tytöt olivat vähän harmissaan, kun lapsivieraat olivat pelkästään poikia :) 





Tarjolla oli pojan toiveesta karkki täytekakku, mokkapaloja, karkkia, sipsiä ja poppareita. 


Nyt on tupa hiljentynyt ja karkkiöverihumalaiset lapset unten mailla. 

Mukavaa viikkoa!

Hanne






perjantai 23. tammikuuta 2015

Perjantai heipat ja kauniita tyynyjä

Tulin pikaisesti toivottamaan teille hyvät viikonloput. Meillä se on kiireinen ja juhlahumuinen. Huominen päivä menee siivoillessa ja leipoessa, sunnuntaina sitten juhlitaan 11 vuotiasta murua <3



Nämä superkauniit tyynyt on tehnyt taitava anoppini. Nää on vain niin <3. Kuvioltaan muistuttaa hieman Odd mollya mutta nää on vain paljon hienommat :)


Täällä ollaan saatu tällä viikolla nauttia kauniista auringonpaisteesta, kissakin ihmetteli tuota outoa valoilmiötä :) Ulkona on niin kaunista, kun aurinko paistaa. Talven parasta antia; kimaltelevat hanget ja valo <3



Nyt omaa aikaa ihanan sisustuslehden ja irtokarkkien parissa. 

Rentouttavaa viikonloppua! 

Hanne







maanantai 19. tammikuuta 2015

Vanha ovi

Olen jo pitkään etsinyt vanhoja ovia ja nyt sellaiset tuli vastaan Facebookia selatessa. Ostin tuttavaltani kaksi kaunista vanhaa ovea tarkoituksena tehdä niistä sängynpääty. Makuuhuoneemme on kuitenkin melko pieni ja molemmat ovet sängyn päädyssä vaikuttivat jotenkin  liian raskailta, joten jätin vain toisen oven makkariin ja toinen päätyi olkkariin. 



Ovissa on jo valmiiksi hyvä maalipinta, joten niille ei tarvinnut puhdistuksen lisäksi muuta tehdä. Nuo Jdl:n ihanan rustiikkiset siivet sopii kivasti oven kanssa yhteen. Ja joo, meiltä löytyy vielä muutama valosarja :) mielestäni nämä eivät ole jouluvalot vaan ennemminkin tunnelmavalot ;) ovessa roikkuu Happylights pallovalosarja, tykkään noista ihan hirmuisesti. 


Jdl siipien pitsikuvio on mielettömän kaunis, vielä kun jostain löytyisi samantyyliset pitsiverhot kesäksi.. Saa vinkata, jos tietää mistä sais :)

Meillä juhlitaan viikon loppupuolella meidän toisiksi vanhinta lastamme, poika täyttää jo huimat 11 vuotta. Ajattelin pitää kotona synttärit vain lähisuvulle ja tuttavaperheille. Mahdolliset kaverisynttärit voisi pitää vaikka Duudsonit activity parkissa, jos ei nyt ihan hirveihin hintoihin mee.. Toi DAP on älyttömän suosittu täällä Seinäjoella noitten muksujen keskuudessa. 


Minut muuten löytää myös instagramista nimimerkillä hanne_78, sinne tulee lisättyä kuvia päivittäin :) Olen myös Styleroomissa nimim. Hanne_78 :)


    -Rentoa viikkoa kaikille!-  :)

Hanne





perjantai 16. tammikuuta 2015

Keittiössä osa 2

Näytän teille vielä keittiön nurkkauksen, missä sijaitsee astiakaappi ja pöytä mikrolle. 


Tuo pöytä oli aiemmin keskellä keittiötä ns saarekkeena mutta sitten keksin laittaa sen tuonne nurkkaan lisätasoksi. Meidän keittiössä on aika vähän laskutilaa ja mikro on aina ollut joka paikassa tiellä, sille kun ei omaa koloa remonttivaiheessa tajuttu tehdä. Pöydälle mahtui vielä leivänpaahdin ja leipälaatikko, pysyy keittiön tasot leivänmuruista puhtaana :)


Liitutaulu on tehty vanhaan ikkunanpokaan. Leivät säilyy Riviera Maisonin ihanassa leipälaatikossa. 



Naulakkoon on kiva vaihdella pyyhkeitä sesongin mukaan, joulunpunaisten jälkeen oli kiva ripustaa keväiset pyyhkeet. 



Näiden räpsyjen myötä toivottelen hyvää viikonloppua itse kullekin! :)

Hanne 





torstai 15. tammikuuta 2015

Keittiöräpsyjä osa 1

Innostuin kuvailemaan keittiötämme auringonpaisteen innoittamana. Keittiö ois se mun seuraava remppahaave. Tää on jo kohta 13 vuotta vanha ja rupeaa olemaan rempallaan sieltä täältä mutta tällä mennään toistaiseksi. 


Kaapistot oli alunperin pyökinsävyiset. Kyllästyttyäni sävyyn maalasin ovet ja levyt itse valkoisella maalilla useampaan kertaan ja kulutin pinnan lopuksi hiomapaperilla. Lopputuloksesta olen tykännyt kovin mutta nyt kun maalauksestakin on jo vuosia aikaa kaipaisin kokonaan ihka uutta keittiötä. Lattiakin oli alunperin pyökkilaminaattia mutta siihen tuli muutos joulukuussa -14, kun vaihdoimme laminaatin valkoiseksi. Sävy on Quick Stepin vaalea harjattu mäntylankku. Alakerran ilme muuttui älyttömästi lattian vaalenemisen myötä. 


Eteisen suunnasta kuvattuna. Jääkaappi ja astianpesukone ovat integroituja. Ikkunan edessä oleva matala taso toimii talvisin penkkinä ja kesäisin pöytätasona. 




Uuteen keittiööni haluan ehdottomasti keraamisen altaan ja vanhahtavan näköisen hanan. Välitilaan joko puupaneelia tai valkoista laattaa. Nykyiset välitilan laatat olen maalannut kaakelimaalilla. Rottinkisen tarjottimen tuunasin maalaamalla siihen spray maalilla tähden. 



Tykkään älyttömästi GreenGate tuotemerkistä jota olenkin harrastanut jo vuosia. Kokoelmani on kuitenkin melko maltillinen hurahduksesta huolimatta ;) tuo mukiteline on ihan ehdoton, siihen on kiva vaihdella mukeja sesongin mukaan. 


Tässäpä siis ensimmäistä osaa köökistäni. :)

Te jotka täällä käytte kurkkimassa laittakaa vaan rohkeasti kommenttia, otan niitä mielelläni vastaan :) laskurin mukaan kävijöitä kuitenkin on päivittäin :) minulle voi myös laittaa sähköpostia, osoite löytyy sivupalkista. Ihanaa loppuviikkoa!!