tiistai 28. huhtikuuta 2015

Huhtikuun lasten juhlat


Sunnuntaina meillä juhlittiin siis 2 vuotiasta kuopusta ja 13 vuotiasta esikoista, kumpikin huhtikuun lapsia. Teemaksi valikoitui ihan luonnostaan muumit, niin kovasti tuo pienempi niitä fanittaa. Muistaakseni viime vuonnakin palloksi valikoitui samanlainen Muumi-pallo :) 

Koristelussa käytettiin pom-pomeja ja ilmapalloja. Yleensä olen pommit tehnyt itse serveteistä mutta nyt menin helpoimman kautta ja ostin valmiit silkkipaperi versiot. Värit noissa on niin kauniit, että saa jäädä pidemmäksikin aikaa kattoon roikkumaan. Pinkin kennopallon ostin viime reissulla Ikeasta. 


Kakuksi valikoitui tietenkin suklainen Muumi kakku. Täytteenä kakussa oli nutellamousse ja päällinen tuli sokerimassasta. Muumit ja sydämet leikattiin piparimuotilla. Tarjolla oli myös Kinder piirakkaa, nutellakakkua, cocktail paloja, karkkia ja sipsejä. Tuo nutellakakku oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Aineksina kakussa on pelkästään nutella ja 5 kananmunaa! Tulos oli vähän mutakakkumainen, todella täyteläinen ja suklainen. 

Tästä onkin hyvä jatkaa Vapun juhlintaan, ei kait tätä herkutteluputkea viitsi lopettaa ennenkö on vaputkin juhlittu ;) iloista viikonjatkoa ja vappua teille jokaiselle! 

Hanne


8 kommenttia:

 1. Kiitos Kaisa kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat muumijuhlat! Tuo Nutellakakku on varmaan tosi hyvää...olen kuullut tuosta reseptistä mutten ole kokeillut...vielä.

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä hyvää :p kannattaa laittaa testaukseen :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kattaus ja WOU mitkä herkut :) nutellakakku kuullostaa hyvältä mutakakun versiolta jota pitääkin kokeilla...kinder piirakkaa kokeilin pari kertaa kun en uskonut että maistuisi mukamas kinderille mutta uskottava oli ehkä noin kolmannen palan kohdalla että kyllä tosiaan kinderille maistuu ;) Mukavaa vapun odotusta :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi! :) aika monta palaa mullekin tuota kinderiä uppos ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania nuo pompomin. Voisi itsekin koittaa tehdä ennen vappua muutamat kattoon roikkumaan. Niin herkullisia tarjottavia juhlista löytyy. Nam :) Pitää vielä ihastella sinun keittiön valaisinta. Aivan ihastuttava♡

  VastaaPoista
 7. Kiitos. :) nuo pompomit on kyllä kivoja koristeita ja helppo tehdä. Valaisin on kiva mutta valaisee aika huonosti, kun noi varjostimet on melko paksut eikä suodata valoa niin hyvin. Mulla onkin etsinnässä siihen valkoiset varjostimet.

  VastaaPoista