torstai 14. toukokuuta 2015

Wish it, dream it, do it!

Mä oon täällä niin täpinöissäni ettei tosikaan! Me päätettiin ostaa huvimaja!! :) elikkä nyt tuli unelmista totta! Onhan sitä nyt toki jo vuosia haaveiltu ties minkämoisista kesähuoneista. Oon kauan aikaa Torista kattellut sopivaa yksilöä ja nyt tärppäs, oli hinta kohdillaan. Työtähän tämä vaatii aikas paljon mutta just nyt se ei haittaa yhtään :) aivan sormet syyhyää että pääsen siitä kunnostamaan meille unelmien huvimajan! Joku voi ajatella, että apua mikä räiskä mutta mä näin heti silmissäni miltä tää tulee näyttämään!! Nää kuvat on myynti ilmoituksesta napattu eikä niistä nyt aivan kunnon käsitystä saa mutta en malta olla näyttämättä. 



Maja on todellisuudessa paljon isompi mitä kuva antaa ymmärtää. Malliltaan 6-kulmainen, ikkunat joka sivulla. Sisälle luulen saavani mahtumaan terassilla nyt majailevan rautasohvan. Korkeutta majalla on pömpelin kanssa n 4 metriä ja se tuottaakin vähän päänvaivaa, että miten se saadaan kotiin kuljetettua.. Maja maalataan sisältä vaaleilla sävyillä, lattia valkoisella tai vaalean harmaalla, paneelit valkoisella, seinän yläosa luultavasti Tikkurilan mulperi sävyllä. Katto myös maalataan valkoiseksi. Ulkopuolelta maalataan myös valkoisella ja luultavasti uusitaan nuo koristelaudat.. Uusi huopakin pitäisi kattoon vaihtaa.. Ei ehkä tänä kesänä kaikkea saada tehtyä mutta hiljalleen. Niin ja ikkunoihin tulee ehdottomasti ristikot! :) instagramista löysin ihanan huvimajan kuvan ja sitä rohkenen tänne lainata. Tämän tyylistä lähdetään työstämään :)


Otsikon tavoin, tavoitellaan niitä unelmia, kyllä ne jotkut joskus toteutuvatkin! 
Ihanaa viikonloppua!!

Hanne



10 kommenttia:

  1. Oi ihanaa ♥♥♥ Onpa kiva kun nyt onnisti, tuosta tulee tosi kaunis ♥ Onnea löydöstä ja kivaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Sano kuule muuta, vieläkin vähän epätodellinen olo ;) suunnitelmia on jo pää pullollaan majan suhteen :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kun unelma on hiukan lähempänä :)
    Onnea ja tsemppiä tekemiselle, siitä tulee varmasti teille oikeanlainen <3 Unelmantoteuttaja!

    VastaaPoista
  4. No mutta tuohan on aivan ihana! Tsemppiä projektiin!

    VastaaPoista
  5. Oi! Hienoa että haaveet toteutuvat. :) Innolla odotan lopputuloksen näkemistä. Tsemppiä työhön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se hienoa huomata, että kyllä ne jotkut haaveet toteenkin käyvät <3 kiitos :)

      Poista
  6. Ihanaa <3 Näin ne haaveet välillä käyvät toteen siis :) Iloa huvimajan remppailuun, mukavaa nähdä kun valmis :) Rentoa sunnuntaita :)

    VastaaPoista