keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kuulumisia

Niin se vain toukokuu hurahti vauhdilla ja vaihtui kesäkuuksi. Suvivirsi soi ja koululaiset saivat todistuksensa, ylpeä ja kiitollinen olen omista koululaisistani. Tulevana syksynä meiltä löytyy tokaluokkalainen, vitosluokkalainen ja seiskaluokkalainen esikoisen siirtyessä ylä-asteelle. Hieman on mieli haikea mutta eipä sitä auta ajankulua vastaan taistella, mielenkiintoinen vaihe tämäkin <3 Koulun päättäjäispäivä oli melko lämmin ja aurinkoinen, muuten ollaankin saatu vettä niskaan harva se päivä. Toivon niin, että ne +20 kelit sieltä pian saapuisi meitä hellimään. 
Koleasta säästä huolimatta omenapuu ja kirsikkapuu sulostuttavat kukinnallaan, sisällekin piti muutama hento oksa taittaa maljakkoon. 


Kirsikankukat pääsi koristamaan esikoisen leipomaa suklaakakkuakin. 
Olohuoneessa näyttää nykyään tältä. Innostuin vaihtamaan huonekalujen järjestystä ja tykkään kyllä kovasti vaikka huone tuntuukin hieman ahtaammalta. Kukkakaupasta kävin hakemassa muutaman pionin oksan ja upean ison mårbacka pelargonian kotia koristamaan. Viime viikolla meillä vieraili kuvaaja sekä toimittaja, juttu tulee aikanaan Meidän talo lehteen. Päivä oli tosi kiva ja oli ilo seurata ammattikuvaajaa työssään. 

Aurinkoa päiviisi!

Hanne4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää uusi järjestys. :) Pitääkin ostaa uusi meidän talo lehti. Oli varmasti ikimuistoinen päivä ammattikuvaajan kanssa. Itse tykkäsin todella paljon ammattikuvaajan kuvista myydessämme vanhaa kotiamme. He osaavat kyllä ottaa kodista upeita kuvia. Mukavaa kesäkuun alkua!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) tuo meidän talo lehti oli itselle aivan vieras mutta vaikutti kyllä kivalle, kun muutamaan numeroon tutustuin :) Aurinkoista kesäkuuta sinne!!

    VastaaPoista
  3. Kauniita kuvia! Toukokuu on kyllä melkein aina yhtä hulinaa ja juhlahumua- ja usein siihen mahtuu niitä haikeitakin tunnelmia. Teiltä on varmasti saatu ihania kuvia- onpa kiva joskus sittwn nähdä juttu valmiina. Mukavaa ja toivottavasti lämpenevää kesäkuun jatkoa teille ♥

    VastaaPoista