maanantai 26. tammikuuta 2015

Neidon kammari


Nyt on luvassa vaaleanpunainen ja hempeä postaus 7 vuotiaan neitokaisen huoneesta. Yläkerta on meillä täysin lasten valtakunta sillä sielä on huoneet kolmelle vanhimmalle lapselle, lisäksi sinne saatiin mahdutettua pieni wc. Eli erittäin kompakti tila on kyseessä. Ennen remonttia ylhäällä oli 2 suht isoa makuuhuonetta. Kaikissa huoneissa on paneeliseinät ja lattiassa yhtenäinen laminaatti, kivana yksityiskohtana joka huoneessa on valkoiseksi maalatut kattoparrut. Huoneiden ollessa sävyltään samanlaiset on niitä helppo vaihdella, tähän mennessä huoneita on vaihdettu kahteen kertaan. Tosin se huonekalu ruljanssi ei enää niin helppoa olekaan ;) Käytävät ovat pienet ja kapeat, joten monet huonekalut joudutaan purkamaan siirtelyn ajaksi. Mutta nyt se kuvapläjäys:Lelukaappina toimii ikean markör sarjan vitriinikaappi valkeaksi maalattuna. Alemmassa kuvassa vähän kattoparruja näkyvissä. Nuorempi tyttö tykkää kaikesta vaaleanpunaisesta ja tyttömäisestä, toisin kuin isosiskonsa. Huoneessa seikkailevat sulassa sovussa niin keijut kuin Mailegin pupuset. Disneyn Animator nuket on tytön lempparinukkeja ja kovassa käytössä. 

Sänky on Ikean Minnen. Virkattu päiväpeitto on mumman käsialaa. Pupulamppu on tytön tädin Kaunis pieni elämä shopista. :) 


Hyllyllä muistoja vuosien takaa <3Näillä siivillä on paljon liihoteltu :)


Mailegin pupuset <3


Kaapin ovessa roikkuu tytön 1 vuotiskuvassa päällä ollut ihana tädin tuliainen Ranskasta <3


Verhossa leijailee yllätys, yllätys ihanat perhoset. 


Hempeän väriset pompomit kuuluu ehdottomasti prinsessan huoneeseen. 


Huoneessa on kivana yksityiskohtana tuollainen matala taso, siellä on koteloituna ilmastointiputket. Tasolla onkin käynnissä yleensä valtavat barbileikit. Nukketalot ovat myös kovassa käytössä. 

Mites on, haluatteko kurkata muihinkin lasten huoneisiin? ;) nyt kuvailuun on hyvä mahdollisuus, kun huoneet ovat suht siistinä :) 

Hempeää maanantaita ystävät <3 

Hanne6 kommenttia:

 1. Joo, lisää kuvia vaan!
  Teillä on niin kaunista!

  VastaaPoista
 2. Kiitos nonnu kommentista 😊

  VastaaPoista
 3. Suloinen huone! Ja ihanan blogin olet aloittanut! Odottelen innolla lisää postauksia! terkuin uusi jäsen Kaisa :) Ja tervetuloa vastavierailulle! http://villamurunen.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentistasi Kaisa, lämmittää kovasti mieltä. Ja kiva, että jäit lukijaksi <3

  VastaaPoista
 5. Onpas ihana neidon kammari. :) Ja kaunis blogi sinulla, täytyykin ajan kanssa tutustua blogiisi paremmin. Tervetuloa vierailulle myös Villa Laukkaan. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommentistasi. Kiva kun löysit tänne :)

  VastaaPoista