keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Pojan huone

Yläkertakierros jatkuu. Nyt esittelyvuorossa vanhemman pojan huone. Huone on haastava kuvattava sen monimuotoisuuden vuoksi, on vinokattoa, tolppaa, nurkkaa ja korkeampaa tilaa. Juuri tuon monimuotoisuuden vuoksi tykkään tästä huoneesta eniten, lapset myös ;) 


Huoneeseen astuttaessa näyttää tältä. Naulakossa muutama muisto pojan vauva-ajalta. Rekisterikilvet ovat löytö kirpparilta. Vanha pormestarin tuoli sopii hyvin pojan huoneen tunnelmaan. Rekisterikilvet ovat erityisen mieluisia, kun ne ovat Amerikan maalta :) Mieheni harrastaa vanhoja -20 luvun Amerikan autoja ja kunnostaa ne itse hot rod henkisesti. Tämän pojan ehdoton intohimo on Legot.  Intohimo on niin suuri, että haaveammattikin on olla insinöörinä legotehtaalla ;) 


Huoneessa on tilanjakajana Ikean Expedit koulupöytä-hylly yhdistelmä. Vinokaton alla on nukkumasoppi. 


Tässä se kantava tolppa. 
Pojan huoneen kalusteet ovat koulupöytää lukuunottamatta huutokauppa löytöjä. Ehdotin pojalle ihan tavallista runkopatja sänkyä mutta 
Muokkaahän halusi edelleen pitää vanhan päästävedettävän. Afrikkalainen vähän kookkaampi bongorumpu toimii yöpöytänä. 


Tähän päättyy tämä huonekierros, toivottavasti piditte. Seuraavana sitten vuorossa esikoisen huone. Kepeää keskiviikkoa!

Hanne
5 kommenttia:

 1. Hyvä tunnelma täälläkin ja komia tilkkutäkki!

  VastaaPoista
 2. Hieno huone! Raffe niin täällä kaipailee serkkupojan seuraa <3 Hauska nähdä, että 'Miffy'-pupu on pysynyt mukana kaikki nämä vuodet :) Muistan hyvin, kun oltiin tulossa Micken ja J&H:n kanssa Euroopasta autoreissulta, pysähdyttiin vielä Tukholman DesignTorgetilla ostettiin pupu ja tuotiin se, kun tultiin katsomaan ihan pientä poikaa <3 Terveisiä kaikille tädin mussukoille!

  VastaaPoista
 3. Täällä myös ikävöidään ja kesää odotetaan kuin kuuta nousevaa <3 Miffy on rakkain unikaveri ikinä <3 Terveisiä sinne lämpimään meiltä kaikilta :)

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista kaikki ja huolisinpa minä useamman sisustuselementin poikasi huoneesta ihan vallan meidän aikuisten tiloihin. <3

  VastaaPoista