maanantai 4. toukokuuta 2015

Olohuonetta ja uusi sohvapöytä

Aurinkoista maanantaita täältä lakeuksilta. Aurinkoa ja lämmintä, jopa +20 luvattu tälle viikolle. Ulkonakin näyttää jo melko kesäiseltä, nurmikko vihertää ja silmut puissa/pensaissa ovat pulleita. Vappunakin saatiin nauttia aurinkoisesta säästä, vapputorilla tarkeni hyvin neuletakilla. Ihanasta kelistä huolimatta on tämänkertainen postaus sisätiloista, olohuoneesta. 




Viikonloppuna bongasin paikalliselta Facebook kirppikseltä tämän ihanan sohvapöydän. Hinta ei päätä huimannut, joten maltoin sen kotiuttaa. Olen tätä ihaillut Ikeassa monesti mutta en ole raaskinut sitä kuitenkaan ostaa. Tämä Liatorp sarja on kyllä yksi kauniimpia kyseisen ketjun huonekalusarjoja. 




Lasikannen alla on nelilokeroinen laatikko, mihin saa kivasti esille kauniita esineitä. Voisin kuvitella, että meillä nuo esineet vaihtuu kannen alla aika tiuhaan ;) 



Vaihdoin olkkariin joku aika sitten tämän juuttimaton kuviollisen muutettua ruokailuhuoneeseen. Kokeilin hetken aikaa olla matotta ruok.huoneessa mutta aika pian menetin hermoni murusia pöydän alta jatkuvasti imuroidessa. Matolta ne murut ei erotu ja yleisilme pysyy siistimpänä. Seuraavaa postausta voisinkin laittaa ruokkiksen puolelta :)

Kesäistä viikkoa teille ihaNaiset! <3

Hanne









6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ❤️Teillä on niin kaunista ja valoisaa :) ihana tuo pöytä ja nuo lasilokerot on mukava yksityiskohta tuossa pöydässä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos aina niin piristävistä kommenteistasi! <3 positiivista, jos näitä juttuja jaksaa joku lukea :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis pöytä, sopii kyllä täydellisesti teille ♥ Ja ihania synttäritunnelmia edellisessä, onnea vielä päivänsankareille sekä äidille myös! Mukavaa viikkoa teille ♥

    VastaaPoista
  4. Kaunis tuo pöytä♡ Saa vuoden aikojen mukaan laittaa koristeet esille. Tykkään itsekin ja olen jopa pohtinut moisen ostamista. Olohuone on todella ihana. :)

    VastaaPoista