torstai 25. joulukuuta 2014

Joulun asu

Joulun asuksi valikoitui ihana Odd Mollyn remix dress yhdistettynä harmaisiin polvisukkiin. Sukat löysin Halpahallista ja ihastuin niihin kyllä niin, että taidan hakea ne mustatkin :)


Niin se on vain joulu kääntynyt jo joulupäivän iltaan. Eilinen aatto kului appivanhempien hyvässä seurassa. Ensin olimme heillä syömässä jouluaterian ja 
myöhemmin illalla istuttiin iltaa meillä. Lapset leikkivät uusilla leluillaan ja peleillään. Iltapalaksi nautittiin riisipuuroa. Iltaa tuli fiilisteltyä pitkälle yöhön, siinä aattoyössä on vain jotain taianomaista niin, ettei edes nukkumaan malttaisi mennä. Sain lahjaksi ihanan Marshall Bluetooth kaiuttimen. Spotify i phonesta päälle ja Bluetooth yhteys kaiuttimeen, kyllä raikaa musiikki komeasti. Laite on vielä kaiken lisäksi todella kaunis, joten sen pitää esillä mielellään. Mä kun yleensä tykkään piilotella kaikki mahdolliset härpäkkeet ;)

Tänään joulupäivänä saimme kutsun äitini ja hänen miehensä ruokapöytään. Joulupukki oli jättänyt sinnekin muutaman paketin. On oltu ilmeisen kilttejä :) Huomenna juhlitaan mieheni 90 vuotiasta isoäitiä, kerrassaan kunnioitettava ikä. 


Hyvää Tapaninpäivää!

Hanne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti