perjantai 10. huhtikuuta 2015

2 vuotias


Eilen juhlistimme nuorinta perheenjäsentämme ihan vain pienesti, isommat juhlat pidetään sitten isosiskon kanssa yhteisesti huhtikuun loppupuolella. Uskomatonta, että tämä nuori herra täytti jo 2 vuotta. Välillä niin toivon, että pystyisin pysäyttämään ajan kulun ihan vain edes hetkeksi.. meidän vauva <3



2 vuotis päivän kunniaksi leivoin ensimmäistä kertaa kinderpiirakkaa, päivänsankari mutusti palansa tyytyväisenä :) piirakkaa valmistui suht nopeasti ja helposti, pesee kyllä perinteiset mokkapalat kuus nolla. 





Tiistain kauppareissulla tarttui mukaan nippu kauniin vaaleanpunaisia tulppaaneja. En muista koska viimeksi olisivat auenneet nuon kauniisti vaikka samalla lailla niitä aina käsittelen ja hoidankin. Paljon on kyllä eroja noissa taviskauppojen tulppaaneissa, välillä näkee myytävän jo ihan tosi nahistuneitakin kukkia täydellä hintaa..Keittiönpöydällä on mieheltä saatu orkidea, toivon sille pitkää kukintaa ja ikää ;)

Oikein hyvää viikonloppua, nyt on luvattu lämmintä ja keväistä keliä!

Hanne







8 kommenttia:

  1. Onnea päivänsankarille ja äidille ♥ Niin tuttu tunne tuo halu pysäyttää ajan kulu hetkeksi... Mutta onneksi niitä ihania hetkiä tulee aina lisää ♥ Kokeilin myös pääsiäisenä ensimmäisen kerran tuota kinderpiirakkaa, taidan tehdä toistekin :) Oikein mukavaa (ja lämmintä!) viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Poika on kyllä nyt niin kivassa iässä ja joka päivä oppii jotain uutta. Ei meillä kyllä tylsiä päiviä tämän taaperon kanssa ole vielä ollut :D

    VastaaPoista
  3. Myöhästyneet onnittelut 2vuotiaalle hurmurille ❤️Aurinkoista viikkoa :)

    VastaaPoista