maanantai 22. kesäkuuta 2015

Juhannusta

Sateiset juhannuksen jälkeiset terkut täältä lakeuksilta. Sateessa mentiin juhannus ja sama jatkuu näemmä vielä tämänkin viikon. 
Juhannusaattona olimme lasten kanssa Wasalandiassa ystäväperheen kanssa, siellä sentään oli sateetonta vaikkakin pilvistä. Pienemmät viihtyivät mukavasti mutta isompien mielestä paikka on jo aikansa elänyt. Täytynee vielä se pakollinen Powerpark reissukin tehdä..
Lasten huvitellessa kuvaili äiti kauniita alppiruusuja, mitkä kasvoivat upean isoina puskina. Näitä haluan kyllä omaan pihaanikin. 
Paras laite oli kaikkien mielestä ehdottomasti tukkijoki, missä käytiin kerta toisensa perään. Pienin tykkäsi eniten autoista. 


Lauantai päivä meni perinteisesti Keuruulla juhannuskonferenssissa. Siellä olikin sitten sateenvarjolle käyttöä perjantainkin edestä vaikka itseä se ei kyllä yhtään haitannut, sillä tunnelma Keuruulla on aina aivan omaa luokkaansa. Tuon ylläolevan taulun ostin sieltä, nyt täytyy vielä löytää sille arvoisensa paikka. Juhannuskimppu syntyi oman pihan kukkasista. Juhannusruusu on aina kukkinut juhannuksen aikaan mutta nyt on vasta nupuillaan. Toivottavasti se lämpö sieltä jo pian saapuisi. 

Hanne
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti