tiistai 7. heinäkuuta 2015

Lapset leirillä

Lapset leirillä ja mitä tekee äiti, no siivoaa tietenkin sitä lasten valtakuntaa eli yläkertaa. Eilen illalla synkkien pilvien ilmaannuttua taivaalle päätin tarttua härkää sarvista. Siivosin koko yläkerran putipuhtaaksi ja nakkasin petivaatteet terassille tuulettumaan. Tänään järjestin vaatehyllyn ja keräsin pieneksi jääneet kirpparilaatikkoon. Nyt on lasten hyvä tulla siisteihin huoneisiin taas sotkemaan :)Taannoisella Helsingin reissulla poikkesimme myös Ikeassa, sieltä ostin tämän samaisen vaaterekin, mikä meiltä löytyy jo esikoisen huoneesta. Tarkoituksena oli alunperin laittaa siihen omia vaatteita mutta nyt se päätyikin nuoremman tyttären vaatteille. Ihan kivasti se passaa tuohon yläkerran "aulaan". Käytäntö nyt sitten tulee osoittamaan onko liian ahdasta. Meidän yläkerta on tosi kompakti 3 makuuhuoneen tila. Vaaterekkiä vastapäätä on wc:n ovi ja rekin takaa on käynti nuoremman neidin huoneeseen. Seinämän takaa käynti kahteen muuhun makkariin. Täällä satoi aamusta vettä ja oli tosi syksyistä. Oli ihanaa nauttia aamupala kynttilän tuikkeessa. Nyt on sade tauonnut mutta pilvistä ja koleaa on. Taidan painua pyykkihommiin nyt, kun pikkupoitsu meni unilleen. 


Ruusuista viikon jatkoa!


Hanne
6 kommenttia:

 1. Kivannäköinen tuo vaatetekki, vitsi tuollaisen tarvitsisi meidänkin tytär jos sitten vaatteet olisivat jossain muualla kuin lattialla ja sängyllä :) Muistahan levätäkin nyt kun rauhallisempaa ❤️

  VastaaPoista
 2. Tää on kyllä kiva ja vielä puoli ilmainen, 8€ :D huomenna ajattelin tehdä vain pakolliset hommat ja ottaa lunkimmin ;)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia! Ja kaunis tuo kannu ruusuissa :)

  VastaaPoista
 4. Se on parasta, kun saa siivota rauhassa ;) Kotiäidin luxusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on :) mutta miksi sitä ei osaa ottaa rennosti silloin kun sais :D

   Poista