lauantai 28. helmikuuta 2015

Hiihtolomailua

Hiihtolomalla ei tullut kyllä hiihdettyä senttiäkään. Talvilajien sijaan keskityimme aalloilla keikkumiseen. :) olimme ystäväperheen kanssa päivä Tukholmassa risteilyllä tiistaista torstaihin. 


Laivana oli kasvojen kohotuksen läpikäynyt Silja serenade. Olen viimeksi ollut kyseisellä laivalla sen ollessa uusi joskus -90 luvun alkupuolella. :) 


Laivan ostoskatua. Ostoksia ei tullut paljon tehtyä, muutama vaatekappale ja yksi namipussi. Sen sijaan oli ihana marssia valmiiseen ruokapöytään, buffet oli kyllä tällä laivalla aivan huippu ja valinnanvaraa oli yllikyllin. 

Pienimmälle ehdoton kohokohta oli Muumipeikon ja Pikkumyyn tapaaminen vaikka alkuun piti vähän jännittääkin idoliaan. Illalla jorattiin muumidiscossa pikkuserkun kanssa <3

Keskiviikko päivän vietimme ihanan aurinkoisessa ja jo niin keväisessä Tukholmassa. Tukholma on kyllä erittäin kaunis kaupunki merimisemineen ja kauniine vanhoine rakennuksineen. 
Rantakadulla innostuin kuvaamaan hurmaavia pikkupaatteja. Varsinkin tuo M/S Molly oli ihana :)
Kauniita vanhoja kivirakennuksia tuli kuvailtua paljon. Niin kauniita yksityiskohtia mm tuo pieni parveke tiilenpunaisessa talossa. Oih ja voih, niin kaunista! 

Kaduilla kulkiessa pystyi jo aistimaan kevään, aurinko paistoi paikoitellen ja lunta ei näkynyt enää missään. Alimman kuvan näyteikkunoilla tuli kuolattua, sisälle en edes harkinnut meneväni. Jatkan haaveilua kyseisen merkin laukusta mutta siihen asti saa kelvata tämä tänään kirpparilta löytynyt 6€ kopio :) 


Tänään kävimme vielä isompien lasten kanssa elokuvissa katsomassa uusimman Risto räppääjän, tykättiin! 

Mukavan ja erilaisen viikon jälkeen on taas kiva palata tuttuun ja turvalliseen arkeen. Kivaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

Hanne
3 kommenttia:

 1. Tukholma on kyllä kiva kaupunki- ja mukavan lähellä! Kylläpä siellä näyttikin keväiseltä, varmasti kohta täälläkin, ihanaa ♥ Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Siljalla sujuu reissut lasten kanssa :) Tukholmassa on paljon ihania kauppoja ja katseltavaa ;) Ihanaa sunnuntai iltaa ja paluuta arkeen :)

  VastaaPoista
 3. Tukholma on niin ihana kaupunki <3
  Mukavan kuuloinen reissu teillä on ollu :)

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista