keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Sinistä

Huomaan jälleen noin 15 vuoden tauon jälkeen olevani viehtynyt siniseen väriin. Tosin nyt vain pilkahduksina siellä täällä eikä niin kuin joskus, että kaikki oli sinistä verhoista ja matoista lähtien :) Haalea vaaleansininen on kyllä aina kuulunut mun talveen ja vielä kevääseenkin mutta nyt sen rinnalle on hiipinyt tummempi sininen.  Innostus taisi iskeä, kun näin Greengaten kevät/kesäkuvaston missä sininen on paljon esillä. 


Nämä kotiutin heti, kun Mallan makeisiin gg:n kuorma saapui. Tulin sopivasti paikalle puotiin, kun näitä ihanuuksia juuri hyllytettiin :) vielä jäi jotain ihanuuksia kotiutettavaksi.. 
Ainakin noita indigo latteja täytyy muutama saada ja jottei liian sinivoittoiseksi mene niin muutama liva pink rinnalle. 


Tämä kuva on ehdoton suosikkini kuvastosta. Taidan laittaa sen kehyksiin ja  esille keittiöön. Kävin ystäväni kanssa naapuripitäjässä kirpparikierroksella ja sieltä löysin pari pellavaista jdl keittiöpyyhettä ja tuon ihanan vanhan lasimaljakon. Näissäkin kiehtoi tuo sinisyys. Noista pyyhkeistä vois keksiä jotain kivaa mutta mitä? Tyynyjä? Mitä sinä tekisit? Toki on ne kivat tuossa roikkumassakin.. Gg:n pyyhkeet pääsi keittiön ikkunalle salusiineiksi, helppo ja edullinen verhoratkaisu. Anopin tekemä ihana vaaleansininen tyyny ja murun tietenkin vaaleansininen potkuauto ;) ylemmässä kuvassa muuten näkyy pieni vilaus olkkarin uutta mattoa, se on I.H.A.N.A vaikka ei sininen ookkaan ;) no laitetaan siitä vielä viimeinen kuva, mitä pidätte tästä jo monessa muussakin blogissa vilahtaneesta kaunokaisesta?


Kivaa viikonjatkoa ja nautitaan niistä luonnon tarjoamista sinisistä hetkistä! :)

Hanne
2 kommenttia: