maanantai 19. tammikuuta 2015

Vanha ovi

Olen jo pitkään etsinyt vanhoja ovia ja nyt sellaiset tuli vastaan Facebookia selatessa. Ostin tuttavaltani kaksi kaunista vanhaa ovea tarkoituksena tehdä niistä sängynpääty. Makuuhuoneemme on kuitenkin melko pieni ja molemmat ovet sängyn päädyssä vaikuttivat jotenkin  liian raskailta, joten jätin vain toisen oven makkariin ja toinen päätyi olkkariin. Ovissa on jo valmiiksi hyvä maalipinta, joten niille ei tarvinnut puhdistuksen lisäksi muuta tehdä. Nuo Jdl:n ihanan rustiikkiset siivet sopii kivasti oven kanssa yhteen. Ja joo, meiltä löytyy vielä muutama valosarja :) mielestäni nämä eivät ole jouluvalot vaan ennemminkin tunnelmavalot ;) ovessa roikkuu Happylights pallovalosarja, tykkään noista ihan hirmuisesti. 


Jdl siipien pitsikuvio on mielettömän kaunis, vielä kun jostain löytyisi samantyyliset pitsiverhot kesäksi.. Saa vinkata, jos tietää mistä sais :)

Meillä juhlitaan viikon loppupuolella meidän toisiksi vanhinta lastamme, poika täyttää jo huimat 11 vuotta. Ajattelin pitää kotona synttärit vain lähisuvulle ja tuttavaperheille. Mahdolliset kaverisynttärit voisi pitää vaikka Duudsonit activity parkissa, jos ei nyt ihan hirveihin hintoihin mee.. Toi DAP on älyttömän suosittu täällä Seinäjoella noitten muksujen keskuudessa. 


Minut muuten löytää myös instagramista nimimerkillä hanne_78, sinne tulee lisättyä kuvia päivittäin :) Olen myös Styleroomissa nimim. Hanne_78 :)


    -Rentoa viikkoa kaikille!-  :)

Hanne

2 kommenttia:

  1. Ihanat ovet, olen itsekin haaveillut just tuollaisesta sängynpäädyksi. Kauniita kuvia! Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kommentistasi, ilahduttaa kovin 😊

    VastaaPoista