perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuosi vaihtui ja makuuhuoneen tunnelmia

Vuosi vaihtui täällä samalla kaavalla kuten muinakin vuosina. Oltiin ihan rauhassa kotosalla ja syötiin herkkuja. Isommat lapset on jo monena vuonna jaksaneet valvoa myöhään ja halunneet nähdä ilotulituksen, niin myös tänäkin vuonna. Kaupungissamme järjestetään myös lasten ilotulitus alkuillasta mutta se on lasten mielestä kuulemma aivan surkea :)


Meille tuli kissanpentu noin kuukausi sitten, joka on ollut hieman arka. Jännitin vähän kuinka Viljo-poika suhtautuu rakettien paukutteluun mutta hän käyttäytyikin yllättävän rauhallisesti. 


Kiipeilypuusta on kiva tarkkailla ulkoelämää. Kyseiseen puuhun ihastuin oitis, kun sen näin. Sopii sisustukseen paljon paremmin kuin ne perinteiset puut ;)


Siivoilin tänään makuuhuonettamme ja nappasin sieltä samalla muutaman kuvan. Vanha Tv-kaappi pääsi makkariin säilömään petivaatteita. Tästä kaapista on kyllä moneen, seuraavaksi toimii lelukaappina, kun kyseinen huone tulee nuorimmaisen käyttöön. 
Kuivattu hortensia on niin kauniin herkkä ja säilyy tosi hyvin. Vanhat lasten kengät ovat löytö kirppikseltä. 


Kovia kokenut Mailegin pupu pariskunta pääsi turvaan makkarin pöydän päälle :)Pikku O nukkuu vielä meidän huoneessa. Hyllylle on laitettu vauva-ajan rakkaimpia muistoja. Ihanat pienet tossut on mumman tekemät. 


Pirteää viikonloppua sinne! Toivottavasti saataisiin lisää lunta ja hieman pakkasta niin päästäisiin pulkkamäkeen nauttimaan talven riemuista :)

Hanne


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti