tiistai 3. helmikuuta 2015

Esikoisen huone

Tervehdys ystävät. Sain vihdoin kuvattua viimeisenkin yläkerran huoneen. Tämä kuuluu siis esikoisellemme, 12 vuotiaalle neitokaiselle. Huone on kooltaan aika pieni mutta erittäin passeli lapselle, joka ei enää niinkään tarvitse tilaa leluille ja leikeille. 
Huoneen kalusteet on hyvin pitkälti Ikeasta. Viimeisin hankinta oli tuo vaaterekki. Tyttö pitää huoneen ja vaatteensa hyvässä järjestyksessä eikä siihen enää äidin tarvitse onneksi paljon puuttua. Järjestyskin huoneessa vaihtuu päätä huimaavaa vauhtia, kehen lie tullut ;)


Vaatteet ovat siististi viikattuna Malm lipastossa. Tuoksut ja korut ovat kauniisti esillä lipaston päällä. Sängynpäätynä toimii vanhan pinnasängyn irrotettava laita. Nyt se vain nojaa tuonne seinään mutta toisella seinustalla on oikein koukut päädyn kiinnitystä varten.. Pitäis varmaan kiinnittää pääty sänkyyn, kun ei sänky pysy paikallaan ;)
Huoneessa on kivana yksityiskohtana ikkuna portaikkoon. Ikkuna tuo sekä huoneeseen että portaikkoon kivaa tunnelmaa ja valoa. Ikkunalla roikkuu mekko tytön vauva-ajalta <3


Loppukevennyksenä lemmikkikuva :D Huoneessa asustaa myös 2 gerbiiliä terraariossaan, kissa on heti kärppänä yläkerrassa, jos kuulee oven tänne huoneeseen avattavan :) 

Talvista viikon jatkoa ja kiitos kaikille kommentin jättäneille, ilahdun niistä kovin. 

Hanne
2 kommenttia:

  1. Oho, kylläpäs osaa pitää siistinä huoneensa! Kauniisti on tyttö laittanut esineet esille. Käy kurkkimassa Villa Murusen tämän päivän postausta. Voit linkittää kivan blogisi sinne!

    VastaaPoista