sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Pikkukaapin tuunausta

Löysin vuosia sitten kirpparilta tämmösen pienen vanhan puunvärisen kaapin. Oon tykännyt siitä tuon värisenäkin mutta aina sitä on miettinyt, että miltä se näyttäisi valkoisena ja hieman kulutettuna. Kuvat lopputuloksesta otin nyt illalla niin ovat vähän huonolaatuisia, kun en vain mitenkään malttanut odottaa huomiseen :)


Tältä kaappi näytti ennen


Ja tältä se näyttää nyt parin maalikerroksen ja kevyen hionnan jälkeen. Kyllä se vain valkoisena sopii paremmin olkkariimme muiden valkoisten huonekalujen joukkoon. 


Lempparikirppikseltä löytyi eilen myös uusi lamppu olkkariin. Oon tätä siellä katsonut jo pari viikkoa sitten mutta vielä silloin jäin empimään. Nyt kun se nökötti hyllyssä aina vaan niin päätin sen sitten kotiuttaa. Hintaa oli huimat 6 € ;) tämä mahtaa olla kultaiselta -80 luvulta mutta valkoinen maali oli saanut sillekin ihmeitä aikaan :) nuo varjostimet löytyi kotoa ennestään ja sopivat tuohon kuin nenä päähän. Mitäs tykkäätte? Meillä kaikki muut pyöritteli päätään kun tämän kotiin kannoin, eivät vissiin tykänneet äiskän hyvästä ideasta :D On muuten sohvapöytäkin vaihtunut vähän kevyempään ja sirompaan :) 

Meillä on täällä ens viikko lapsilla hiihtolomaa koulusta ja pitäis jotain kivaa aktiviteettia murusille keksiä. Palailen sitten loppuviikosta kertomaan lomakuulumiset. 

Energistä viikkoa!

Hanne8 kommenttia:

 1. Kiva pieni kaappi- ja on tosiaan valkoisena oikein sopiva teille! Uusi lamppu on myös mukavan näköinen- mä olen myös kerran jos toisenkin saanut osakseni vähintäänkin kummastuneita ilmeritä jonkun "löydön" kanssa kotiin palatessani :) Oikein kauniilta näyttää teillä! Mukavaa lomaviikkoa ❤

  VastaaPoista
 2. Ihana kaappi! Sopii teille jättihyvin!

  VastaaPoista
 3. Sopii kyllä hyvin valkoiseksi tuo pieni kaappi. Mulle on myös käynyt kirpparilla tuo samainen että joku tavara "kummittelee" pitkään mielessä ja sitten viimein käy sen ostamassa pois. Ja myös on käynyt niin että kun on antanut tavaran kummitella siellä liian pitkään niin sitten on joku jo kerinnyt sen ostaa pois. :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kaappi! Ihania sisustusideoita täällä sinun blogissasi. <3 Kirppareilta tekee kyllä parhaat löydöt. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kaappi ja muutenkin kodissanne näyttää ihanan kotoisalta <3 Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikki ihanat kommenteistanne <3 mukavaa, että saa jaettua sisustusideoita blogin kautta muillekin :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kaunis kaappi tosiaan! Ja ihana blogi sinulla! :) Viimein kirjauduin lukijaksi, vaikka jo jokin aika sitten blogisi löysin ja sinut tunnistin. :)

  Olen yrittänyt saada tuota 3 vuotta vanhaa profiilikuvaani muutettua uuteen, siis tuota, joka näkyy tuossa blogin lukijoissa, mutta eipä se vain onnistu. Nyt sitten eri kuva tuossa lukijaluettelossa ja näissä kommenteissa, mutta eipä se kai haittaa. :)

  Oikein mukavaa hiihtolomaa teille!

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia sulla ja blogi on aivan mahtava. :) Liityin lukijaksi. Tervetuloa vasta vierailulle!

  VastaaPoista