lauantai 7. maaliskuuta 2015

Maaliskuun lapsen juhlat

Tänä viikonloppuna juhlimme nuoremman tyttäremme 8 vuotis syntymäpäiviä. Perjantaina pöytä oli katettu kavereille ja tänään juhlimme suvun ja ystävien kesken. 
Perjantai-ilta oli tytölle kovin tärkeä ja odotettu, kun kaikki luokan tytöt saapuivat juhlimaan. Juhlijoita oli oma mukaan lukien 9, niin fiksuja ja mukavia tyttöjä kaikki. Aika ei käynyt pitkäksi missään vaiheessa vaan koko kaksituntinen meni vauhdilla. Ohjelmassa oli pullonpyöritystä ja lahjojen avaamista, herkuttelua, erilaisia leikkejä ja ongintaa mistä sai pienet makeat yllätykset. 

Väsynyt mutta onnellinen olo. Kyllä tämä järjestely aina työstä käy mutta on ne juhlat silti aina yhtä mukavat. Leipominen on helpottunut paljon, kun esikoinen ottaa siihen puoleen osaa kiitettävästi ja tekee sen vielä mielellään. <3 kiitollinen <3 

Hyvää yötä ja rauhallista Sunnuntai päivää jokaiselle! 

Hanne


6 kommenttia:

 1. Onnea synttärisankarille ❤️Ihanat juhlat ❤️ Ihanaa naistenpäivää ❤️

  VastaaPoista
 2. Kiitos, oli ihanat juhlat! Niin kaunista kaikki teillä! Ja Rosa niin suloinen!

  VastaaPoista
 3. Onnea kahdeksanvuotiaalle ♥ Ihanat juhlatunnelmat teillä! Mukavaa naistenpäivän iltaa, käyhän kurkkaamassa blogissani kun ehdit- siellä on sulle asiaa :)

  VastaaPoista
 4. Täällä nyt lukijana mukana :)
  Ensi kuulla on meidänkin esikoisen 8-v juhlat tiedossa, näitä kuvia oli ihana katsoa <3 Kaunista!
  Onnea Rosalle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikki ihanat kommenteistanne, tuntuu kivalta että joku jaksaa höpinöitäni lukea 😊 P ja pienet; yritän tämän illan aikana ehtiä blogikierrokselle 😍

  VastaaPoista
 6. Metelinmäki blogin kautta tänne eksyin. Ihania kuvia!:)

  VastaaPoista