perjantai 27. maaliskuuta 2015

Vanhoja valokuvia

Hiphei, täällä taas. Mulla on näköjään tästä perjantaista muodostunut bloggailupäivä, suuri osa päivityksistä tehty perjantaina :) mutta mikäs sen mukavampi tapa aloittaa viikonlopun vietto ;) nää viikot vaan hurahtaa niin nopsaan ja tekemistä on ihan koko ajan, että suoraan sanottuna ei siinä bloggailut tuu mieleen. Jos tänään ehtis piipahtaa vähän teidänkin ihanissa kodeissa blogien kautta.. 


Sain äidiltäni tässä taannoin vanhoja valokuvia isästäni hänen elämänsä eri vaiheista muistoksi <3  Ajatuksena on tehdä kuvista jonkinnäköinen kollaasi mutta nyt ensi alkuun laitoin muutaman kuvan tuohon tuunaamaani lampunvarjostimeen. Tuossa rypistyneessä kuvassa on isäni vauvana ja yläkuvissa isän isovanhemmat ja setä. Mua on aina viehättänyt vanhat valokuvat ja niitä onkin kertynyt kirppareilta aikamoinen kokoelma. 


Tuolilla istuva vauva on paappani. Vanhat valokuvat ja vanhat lastenkengät muodostavat keskenään kivan parin <3Tuoreet valkoiset tulppaanit maljakossa piristävät mieltä kummasti. Huomatkaa ylemmän kuvan musta viirusilmä :D Aina siellä missä tapahtuu ;) Metelinmäki blogista sain ihanan haasteylläripaketin eilen, Kiitos! <3 noita pupuja täytyy ehdottomasti askarrella lisää! 

Nyt päiväkahvin keittoon, että saan korkata tuon laventelisuklaan :)

Ihqua viikonloppua!!

Hanne


3 kommenttia:

  1. Tuohan on ihan mahtava idea! Itsekin olen harmitellut, kun vanhat valokuvat lojuu jossain laatikon pohjalla. Pitäisikin laittaa niitä esille. Aurinkoista viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Ihania valokuvia- ja kiva idea tuo lampun varjostimen koristelu! Hyvä että paketti löysi tiensä perille. Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  3. Oi miten kaunis idea ja ihania kuvia! ♥

    VastaaPoista