sunnuntai 2. elokuuta 2015

Heinäkuun loppua kuvina

Heipähei pitkästä aikaa rakkaat lukijat. Viimeisimmästä päivityksestä on kulunut jo reilu pari viikkoa. Heinäkuu mennä hurahti vauhdilla ja ajattelinkin siitä nyt teille muutaman kuvasen laittaa. 
On ihasteltu ja tuoksuteltu maailman kauneimpia kukkasia aina vain uudestaan ja uudestaan. Käytiin lasten kanssa Vesan ilmais tivolissa ja tutustuttiin uuteen muumipuistoon. Kahviteltiin ja juhlittiin mun synttäreitä ja meidän 18 vuotis hääpäivää. Ja tietenkin sisusteltiin sekä sisällä että ulkona. Sekä tunnelmoitiin kynttilän valossa pimentyviä iltoja. 

Ihanaa elokuuta ystävät!

Hanne
8 kommenttia:

 1. Onnea sekä synttäreiden että hääpäivän johdosta ♥ Ihania kuvia! Tosi kaunis tuo teidän olohuoneen matto ♥ Leppoisaa elokuun alkua!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis koti sinulla onkaan, liityn lukijaksi heti tämän kommentin jälkeen :)
  samaa tyyliä minäkin haluan meille mutta tieni on vielä pitkä, paljon olisi maalattavaa ja tuunattavaa mutta toisaalta ideat ei lopu niitä piisaa mm, pitäisi saada uusi pienempi olkkarin pöytä ja sellaisen teen mieheni kanssa, nykyinen on liian suuri pienessä olkkarissa. mutta innolla alan lukea postauksia sinun blogistasi..Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Anja! ❤️ Tervetuloa lukijaksi! Kiva, jos pystyn olemaan inspiraation lähteenä jollekin 😊

   Poista
 3. Instan kautta löysin tänne blogiisi :) Taidan jäädä lukijaksi! Tervetuloa vastavierailulle blogiini :)

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu, tervetuloa! 😊 käyn mielelläni tutustumassa blogiisi 😊

  VastaaPoista