torstai 27. elokuuta 2015

Elokuu

Heipähei. Täällä huhuilee liian laiska bloggaaja, näin se vaan taas kuukausi sujahti vauhdilla. En tiedä miksi tämä blogin kirjoittaminen on jäänyt.. Instagramiin päivitän uusia kuvia kyllä päivittäin, se on niin nopea ja helppo tapa. Jos haluat seurata minua siellä löydät minut nimimerkillä hanne_78. 
Elokuu on mennyt arkeen ja tuttuun koulurytmiin totutellessa. Esikoinen aloitti ylä-asteen ja ala-asteella jatkaa toka ja vitosluokkalainen. Ennen koulun alkua tehtiin pari reissua lasten kanssa, ihan vain powerparkkiin sekä Naantaliin sekä laivalle. Elokuussa saatiin myös viimein nauttia lämpimistä ja aurinkoisista keleistä. Tuli kyllä tarpeeseen pitkän kylmän ja sateisen jakson jälkeen. 


Elokuussa on myös kierretty kirppareita tehty hyviä löytöjä. 


Tämä pöytäkaunotar löytyi Vaasan uudelta Compo kirppikseltä, mahtava paikka! Tuoli puolestaan huusi nimeäni Juthbackan markkinoilla, rakastuin!

Näiden olkkari kuvien myötä toivotan teille hyvää viikonloppua ja alkavaa syyskuuta! Ilokseni huomasin, että muutama uusi lukijakin on liittynyt joukkoon, tervetuloa!

Hanne

6 kommenttia:

  1. Tosi kivoja löytöjä olet tehnyt! Kauniit kuvat- ja niinhän se pitää ollakin että kesällä keskitytään muihin juttuihin kuin blogeihin. Tunnelmallista elokuun viimeistä viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista
  2. Voi miten kaunista teillä on ❤️ Ihanaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
  3. ❤️Kiitos!❤️ Samoin sinne!! 😊

    VastaaPoista