sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Olohuone syysasussa

Syksyiset terkut meiltä. Arki rullaa vauhdilla ja mukana yritetään pysyä. Sisustuskärpänenkin pääsi puraisemaan pitkällisen hiljaiselon jälkeen. Juuri siksi syksystä tykkäänkin, kun silloin tulee sisusteltua enemmän kuin muina vuodenaikoina. 
Kesäiset tekstiilit sai lähtöpassit ja tilalle kaivettiin taljat ja tummemman sävyiset tyynynpäälliset ja peitot. Matto on pysynyt pitkään samana, tykkään tuosta vieläkin kovasti. Tuosta sohvan yläpuolella olevasta vanhasta ikkunasta otin hempeän tapetin pois ja liimasin yhteen ikkunaruutuun teksitarran. 
Jalkalampun tilasin kesällä ellokselta sellaista pitkään etsittyäni. Tämän kun näin ei tarvinnut enää kahta kertaa miettiä. Alunperin tässä oli valkoiset varjostimet mutta vaihdoin nyt vaihteeksi tummemmat. 

Sisustuspuuskassa vaihtui myös pöydän lasikannen alla olevat tavarat. Tarjottimella on tuommoset kivat patterikäyttöiset tunnelmavalot, pimeällä näyttää tosi kivalle. RM tyyliset tähtituikkukipot löytyi edukkaasti Minimanista. Ja nyt kun lähdettiin mainostamis linjalle niin vinkkinä kaikille, että Lidlistä löytyy aivan mahtavia leikkokukkia. Oon nyt monta kertaa ostanut sieltä ruusukimpun ja kauniina säilyvät erittäin pitkään. En tiedä onko juju mukana tuleva nestemäinen virkiste mutta mielettömän kauniita ovat!!

Tunnelmallista syksyä jokaiselle lukijalle! <3

Hanne


6 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää ❤ Ja onpa tosiaan ihana jalkalamppu, mäkn olen tuon tyylistä vanhaa etsiskellyt pitkään muttei oo tullut vastaan. Tuohan olisi oikein varteenotettava vaihtoehto! Mukavaa päivää ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 suosittelen lämpimästi tuota lamppua, ei ollut pahan hintainenkaan.

   Poista
 2. Kaunista, sama täälläkin et syksy on se jolloin oikea sisustushulluus alkaa minulla, vaikka keväällä vaihdetaan keveisempiin tekstiileihin niin kyllä vaan syksy on se jolloin myös tulee sen tuhat ideaa ja askartelua sisustukseen..kumpa vaan saisikin kaikki ideat toteutettua mutta vain muutaman niistä pystyy toteuttamaan :)

  VastaaPoista
 3. Sano muuta. Tuntuu, että iltaisinkaan ei saa unta, kun päässä on miljoona ideaa seuraavalle päivälle ;)

  VastaaPoista
 4. Kaunis koti, ihana uusi lamppu. Samoja ajatuksia mulla syksystä. :) Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinne! :)

   Poista